Letmicro Blog

MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL

Written by: on 2013. október 24. csütörtök @ 16:16

Legújabb fejlesztésünk eredményeképp már PDF fájlt is felölthetsz honlapukra, hogy megtervezd egyedi pólódat vagy egyéb termékedet. Hogy ez miért jó? Ha profi grafikusok vagytok, valószínűleg nem kérdőjelezik meg ennek fontosságát, így vektoros grafikáitokat egyszerűen menthetitek Corel Draw vagy Adobe Illustrator programokból (ezekhez kritériumok és segítség itt), majd ezt a tervezőben hozzáadhatjátok a termékhez. Ha ez a két program nem mond neked semmit, akkor van egy másik megoldás egy olyan eszköz, ami mindenkinek kézhez áll, aminek segítségével könnyen készíthetsz grafikákat.

Egyedi grafika készítés Microsoft Word segítségével

Eszedbe jutott egy olyan pólóterv, ami sok szöveget tartalmaz és bonyolult Te pedig nem vagy otthon a grafikai programok kezelésében? Nyisd meg a Word-öt és kövesd a következő lépéseket!

1. Vedd kisebbre a margók méretét

Elsőként vedd kisebbre a margók méretét, hogy a majdani terved a lehető legjobban kitöltse a dokumentumot. A Lap elrendezése/Margók résznél válaszd Keskeny lehetőséget, vagy egyén margókkal adj meg még kisebb, akár nulla értékeket mind a négy szélén.

margók

2. Készítsd el a grafikát

A programot kihasználva adj hozzá szöveget, képeket, clipartot és wordartot ízlésed szerint.

grafika-elkészítése

3. Állítsd a grafika méretéhez a lapméretet

Ha megvan a terv és még azt látod, hogy túl sok az üres hely a dokumentumban akkor vedd kisebbre a lap méretét. Nézd meg lap melletti oldalsó és a felső mérőszalagon, hogy mekkora területet foglal el a terved. A mostani példánál ez 18 cm széles és 16 cm magas. A Lap elrendezése/Méret résznél válaszd a További papírméretek lehetőséget és állítsd be a mintádhoz illő szélességet és magasságot.

papírmeret

4. Mentsd el PDF-ként

Ha elkészültél, akkor a megszokott módon, Fájl/Mentés másként majd Fájl típusánál válaszd a PDF formátumot.

Megjegyzés: A Microsoft Office 2007-es verzióhoz előbb telepítsd a következő bővítményt, mert alapból nincs benne ez a lehetőség: 2007-es Microsoft Office-bővítmény: Microsoft Mentés PDF vagy XPS formátumban

mentes

5. Töltsd fel a letmicro.com -ra!

Ha ez megvan, nincs más dolgod mint feltölteni, megtervezni és már rendelhető is a termék!

tervezes

Megjegyzés: Ne lepődj meg, bizonyos esetekben sajnos a tervezőben fehér hátteret látsz a szöveg és a PDF egyéb elemei mögött. Sajnos ez feldolgozási hiba, de a pólóra az általad feltöltött eredi PDF-et fogjuk nyomtatni, ami ezeket nem tartalmazza!

Próbáld ki az új lehetőséget, tervezz egyedit PDF dokumentumból! >>

 

Kommentek

kommentek

Powered by Facebook Comments

Catogories: Nincs kategorizálva

Comments are closed.