Letmicro Blog

MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL

Written by: on 2013. november 15. péntek @ 17:08

A hosszúra sikerült nyárias ősz elmúltával, a nyakunkon az advent és alig több mint egy hónap van hátra karácsonyig! Gondolkoztatok már azon, hogy mivel lepitek meg szeretteiteket? Ha még nem döntöttetek, íme néhány egyszerű egyedi ajándék ötletet először is hölgyeknek!

I. Kézenfekvő és praktikus választás a kötény. Akár fényképet akár vicces vagy szívhez szóló szöveget tervezel rá, biztos lehetsz benne, hogy használni fogja, akinek szánod. Természetesen érdemes olyat meglepni vele, aki használja a lakás tűzhellyel, sütővel és hasonló eszközökkel felszerelt, a köznyelvben konyhának nevezett részét.

karacsony-1_600px

II. Ha csak egy aprósággal szeretnél valakit megajándékozni, akkor a hűtőmágnes jó döntés. Ez azoknál és célba ér, akik az előzőektől ellentétben a konyhának inkább tároló funkcióit, így például a hűtőt használják többet. Itt is a fénykép vagy esetleg egy mindennapokra szánt komoly vagy komolytalan bölcselet lehet a nyerő terv.

III. Ha már ódivatúnak tartjuk a hölgyek-konyha beskatulyázást, térjünk vissza az örök klasszikushoz, a pólóhoz. Itt óriási választék áll rendelkezésedre, mind színben, mind fazonban, hogy tervezz valami egyedit. Karácsonykor érdemes valami személyesebbet, de mégis egyedit kitalálni. Ilyen lehet például az anyukáknak egy rajz a gyerekeiktől. Ezeket fehér pólóra ajánljuk, csak jó minőségben be kell szkennelni és már mehet is föl a tervezőbe, a fehér lap nem fog látszani a fehér felsőkön.

IV. Egy másik apróság a vászontáska. Ez  könnyen elrejtőzik a kocsi egyik zugában, így ha közbe jön egy vásárlás, mindig van hova pakolni. Ezt fénykép helyett érdemesebb valamilyen egyedi grafikával vagy szöveggel feldobni!

V. Az utolsó tipp az idei újdonság, a színes bögre! Ebből teljesen egyedi még nagyon keveseknek van, így fényképekkel, grafikákkal vagy idézetekkel könnyen különlegessé teheted!

 

Nézd át teljes választékunkat és tervezz egyedi ajándékot karácsonyra! >>

 

Kommentek

kommentek

Powered by Facebook Comments

Tags: , ,

Catogories: Nincs kategorizálva

Comments are closed.