Letmicro Blog

MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL

Written by: on 2013. november 22. péntek @ 17:04

A múlt heti karácsonyi ajándék tippek hölgyeknek után, nézzük milyen ötletek jöhetnek szóba ha férfiaknak szeretnél egyedi ajándékot!

I. Nézzünk rögtön egy újdonságot! Ha az alma bűvöletében él a megajándékozandó fél, akkor az iPhone tok, amit egyedülálló módon teljes körbenyomással kérhetsz kiváló választás. Már iPhone 4/4s és 5/5s típusokhoz is elérhető, ha pedig mégsem ez a márka lenne a nyertes, hamarosan Samsung típusokhoz is érkeznek tokok!

II.  Tökéletes ötlet a söröskorsó, ha kiválasztatott személy szereti a belevaló nedűt. Kerámiából készült, 3 arany csíkkal díszítve, ami igazi klasszikus hangulatot idéz. Egy fényképpel vagy egy vicces idézettel könnyen egyedivé teheted!

III. Gasztronómiai vonalon maradva a férfiak esetébe is jó tipp az egyedi kötény. Dobd fel egy humoros grafikával és biztos lehetsz benne, hogy a nyári sütögetéseken viszontlátod majd az ajándékod!

egyedi karácsonyi ajándék

IV. Ha csak egy apró ajándékra gondoltál, vagy sokakat szeretnél meglepni, akkor a kitűző lesz a nyerő. Igazán kedvező áron rendelhetsz akár nagyobb mennyiséget is, tervezd meg saját klubod, céged vagy közösséged logójával!

V. A megunhatatlan póló kategóriából hatalmas szín és típus áll rendelkezésedre, és a méret sem lehet akadály, már 5XL-ig tartunk készleten környakas pólókat! Itt a fénykép, egyedi grafika vagy szöveg is telitalálat!

 

Nézd át teljes választékunkat és tervezz egyedi ajándékot karácsonyra! >>

Kommentek

kommentek

Powered by Facebook Comments

Catogories: Nincs kategorizálva

Comments are closed.