Letmicro Blog

MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL

Written by: on 2013. november 13. szerda @ 14:47

Bizonyára figyeltétek, hogy néhány hete már színes bögrét is tudtok tervezni és rendelni tőlünk, a megszokott módon kedvenc grafikátokkal, fényképetekkel. Felvetődik a kérdés, hogy miért csak most álltunk elő vele és miért tudunk azon kevesek egyike lenni, akik színes bögrét már 1 darabtól készítenek.

facebook_600px

Ahogy a pólónál, így a bögrénél is a fehér termék megnyomása egyszerűbb. Úgy érdemes elképzelni mintha fehér papírra nyomtatnánk, csak a színeket kell fölvinni a bögrére. Ha színes bögrét szeretnénk nyomtatni, akkor először “fehérré kell alakítani” a nyomat alatti részt vagy olyan nyomatot felvinni, ami már tartalmaz egy fehér és/vagy fedő alsó réteget, különben nem látszódna a nyomat. Ehhez eddig nem állt rendelkezésre olyan technológia, ami kis szériában lehetővé tette volna. Az idei év hozta meg a változást és bele is vágtunk, elkezdtük tesztelni a színes bögre nyomtatást. A másik kihívás a színes bögrével kapcsolatban, hogy mint a fehér bögrénél, itt is egy különleges bevonattal kell rendelkeznie a terméknek, ami képes felvenni a festéket. Ilyen bögrék beszerzése, lévén hogy eddig meg se lehetett volna nyomtatni őket, nehézkes és időigényes volt. Mint látjátok, egyelőre 4 szín érhető el, de hamarosan érkeznek újak, elsősorban a fekete!

Ennyit a háttér sztoriról 🙂 A lehetőség már adott, tervezd meg a sajátod! Adhatsz hozzá szöveget, feltölthetsz fényképet vagy logót, ami tartalmazhat átlátszó részeket, egyedül az elhalványuló szélű grafikákat kerüld, mert a technológia még nem képes ezek megjelenítésére.

Egyedi és Fényképes Színes Bögre Tervezés >>

 

Kommentek

kommentek

Powered by Facebook Comments

Tags: , , , ,

Catogories: Nincs kategorizálva

Comments are closed.