Letmicro Blog

MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL

Written by: on 2013. február 6. szerda @ 10:54

Alig több mint egy hét van, hogy megtaláld a legjobb ajándékot annak, aki neked a legfontosabb, hogy ne legyen hosszú a kutatás, íme néhány tipp ami segítségedre lehet!

valentin nap egyedi póló bögre

1.: Lépj túl a sablonosságon! Ha Te tervezed meg, veheted romantikusra, gyengédre vagy lazára és viccesre is a figurát. Ne a berögződésekhez, hanem magatokhoz próbálj igazodni!

2.: Bögre, a tuti tipp. De nem mindegy mi van rajta! Ha otthoni használatra szánod természetesen minden belefér, de a párod biztos nem fogja bevinni a munkahelyére a “Szeretlek Macikám a Te örök Csengősbarackod” feliratú bögrét. Itt érdemes előhúzni a vicces kártyát vagy valami olyasmit, amit csak Ti ketten értetek.
vele-vagyok-polo
3.: “Vele vagyok” póló. Ez önfeledt pillanatokat hozz a társaságban, ahol megjelentek vele. A legegyszerűbb verzióhoz csak a “Vele vagyok” felirat kell és a párodra mutató nyíl, a felturbózott verzióknak csak a képzeleted szab határt.

4.: Egyedi kötény. Ahogy mondani szokás a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Uraim, ha ezt megelőlegezitek azzal, hogy párotokat meglepitek egy egyedi köténnyel, akkor éreztethetitek velük, hogy van kire főzniük, illetve hogy éhesek vagytok. 🙂

5.: Fényképes egérpad. Ez mindig szem előtt van, de itt is igaz, ami a bögrére, hogy ne áldozd fel a romantikát a cukiság oltárán. Egy szép fotóval egy közös nyaralásról mindig boldog pillanatokat csempészhetsz párod életébe, amikor már nem bírja a munkát.

+1: Nézd meg Valentin napi grafikáinkat és használd őket bátran, vagy meríts belőlük ihletet!

A Valentin napi grafikákat itt találod >>

Kommentek

kommentek

Powered by Facebook Comments

Catogories: Nincs kategorizálva

Comments are closed.