Letmicro Blog

MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL

Written by: on 2012. július 19. csütörtök @ 14:44

A tikkasztó nyári hősgében egy kis pihenés mindenkinek jól jön, de hogyan tehetnéd még emlékezetesebbé a nyaralást? Néhány egyedi pólóval felejthetetlen lesz és családodat vagy barátaidat sem veszted szem előtt a tömegben. Néhány tippet összeszedtünk hozzá!

1. Lopd be magad a helyiek szívébe

Ez a legfontosabb, ha nem szeretnél órákat keresgélni, mert rossz irányba mutatták az éttermet, amit keresel. Érdemes az úticél nevét a pólóra tenni, nem csak az országot, hanem a várost is feltüntetni. Esetleg a meglévő vagy virtuális barátságot kiemelni Magyarország és a célország között.

2. Néhány szó a megfelelő nyelven

Dobd fel a pólót néhány helyi nyelven írt szóval,  így biztos lehetsz benne hogy segítőkészek lesznek veled és jó kiindulópont lehet ismerkedéshez is.

3. Csoportosan még több lehetőségNyaralós póló

Ha nagyobb létszámmal utaztok, a csoportképek is maradandóak lehetnek, ha minden pólón más betű van, ami a megfelelő sorrendben kiadja a nyaralás helyét, időpontját.

4. Gondolj az időjárásra

A hőségben atlétákat vagy topokat válassz, a tűző nap ellen pedig egy baseball sapka sokat segíthet! Ha fokozott napfénynek leszel kitéve, például vitorlázol vagy evezel, érdemes hosszú ujjú pólót választani.

5. Válassz feltűnő színt

Piros, narancssárga, citromsárga vagy az új Gildan enyhén szűkített pólóból a lime szín erre tökéletes lehet, így egy városi sétán is biztos lehetsz benne, hogy nem tűnik el senki.

+1 Ne feledkezz meg az ajándékról

Ha ismerősökhöz mész vagy már vannak helyi barátaid, akkor egy egyedi bögre vagy kötény kitűnő választás, hogy meglepd őket!

Neked van még ötleted nyaralós pólókhoz? Írd meg kommentben!

Kommentek

kommentek

Powered by Facebook Comments

Catogories: Nincs kategorizálva

Comments are closed.