Letmicro Blog

MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL

Written by: on 2011. április 4. hétfő @ 11:25

Itt az ideje hogy elindítsuk blogunkat, melyben a hírek és újdonságok mellett mesélünk majd magunkról is, valamint hasznos leírásokat olvashatsz “Hogyan készítsek grafikát pólóra?” témában. Első bejegyzésünk témája szóljon rólunk, arról, hogy mit tudunk, mit lehet nálunk csinál(tat)ni és miben tudunk segíteni.

A letmicro egyedi póló nyomtatásával foglalkozik közösségek számára. Hogy miért mondjuk hogy közösségeknek? Úgy gondoljuk hogy rengeteg olyan kisközösség, zenekar, sportegyesület, baráti társaság, művészeti kör, kisvállalkozás stb. van jelenleg Magyarországon akiknek nem többezres szériában van szüksége póló nyomtatásra, hanem kis szériában jó minőségű egyedi pólókat szeretnének elérhető áron. Őket, Titeket szeretnénk kiszolgálni maximális tudásunk szerint. Innen ered a név is “letmicro = let live micro-comunities” azaz élni hagyni, segíteni a kisközösségeket, az angol nyelv pedig azért van, mert mint észrevehettétek már, eleve többnyelvű honlapot készítettünk a külföld értékesítés miatt.

Jó, de akkor mi is ez?

Jelenleg pólókat és kitűzőket tudunk készíteni, az általatok tervezett grafikával, felirattal. A pólókat digitálisan, direkt textilnyomással készítjük, melynek lényege hogy közvetlenül a pólóra nyomtatunk, emiatt kiváló minőséget és moshatóságot biztosítunk anélkül hogy a színek számára figyelned kellene. Ez az eljárás lehetővé teszi hogy akár 1 darabos rendelést is kedvező áron és gyorsan tudjunk kiszolgálni. A technológiával bővebben majd egy későbbi bejegyzésben foglalkozunk addig is további néhány mondat és egy videó található honlapunk, ide kattintva.

A pólókat amiket rendelsz gyors átfutással készítjük, az 1-5 darabos megrendeléseket ha azok délig befutnak még aznap postázzuk illetve átveheted. Kétféle minőség áll rendelkezésedre, a Fruit of the Loom póló egy sztenderd klasszikus póló, a Promodoro pedig minden igényt kielégítő magas minőséget képvisel, csak ajánlani tudom mindeninek. Ha ugyanazzal a grafikával több pólóra van szükséged, mennyiségi kedvezményeink lépnek életbe, pontosabb árainkról itt olvashatsz. A megálmodott terméket egyszerűen kezelhető pólótervezőben alkothatod meg, majd kosárba téve többféle szállítási és fizetési mód közül választhatsz. Rendelésedet nyomon követheted a visszaigazoló e-mailben kapott linkre kattintva, illetve ha be vagy jelentkezve a letmicro.com-on akkor a nickneved/rendelések menüpont alatt. Ha nem tudsz megbirkózni a grafikával, kérd segítségünket. Amennyiben új logót szeretnél magadnak vagy közösségednek, erre is van lehetőség, melynek ára megegyezés szerint alakul.

Akár árulhatod is???

Igen, árulhatod is. Hogy ez mit jelent? A letmicro.com-on nyithatsz publikus galériát publikus termékekkel amiknek Te szabod meg az árát és a Te árad és a mi árunk különbsége téged illet. Miután megnyitottad a publikus galériád, a pólótervező elindítása után kiválaszthatod hogy ebbe szeretnél terméket létrehozni, majd miután letervezted megadhatod az árát, a nevét, a leírását és címkéit. A késztermék amit csináltál ezután megjelenik a letmicro webshopban és mindenki által elérhető és megvásárolható lesz. (Ne lepődj meg, amíg be vagy jelentkezve addig nem a végfelhasználói árat látod, hanem azt amennyiért te megveheted, ha kijelentkezel akkor mutatja hogy mennyiért vehetik meg mások a Te termékedet. Ugyanígy a nem publikus terméked is megjelenik a többi termék között ha éppen be vagy jelentkezve, de ha kilépsz az is eltűnik mert ugye az csak neked szól.) Az eladásaidat nyomon követheted ha honlapon a nickneved/eladások illetve a nickneved/galériáim/valamelyik_galériád/statisztika/pénz. Utóbbiban az adott galériára vonatkozót, előbbiben az összes galériádra együttesen vonatkozó számokat láthatod, havi bontásban.

Jelenleg tehát ezeket a lehetőségeket tudjuk biztosítani ha bármi kérdésed vagy kérésed lenne megtalálsz minket szokásos elérhetőségeinken. info@letmicro.com, +36 30 2800 125, www.letmicro.com

Horváth Ádám – letmicro csapat

Kommentek

kommentek

Powered by Facebook Comments

Tags: , , , ,

Catogories: Hírek

Comments are closed.